Kategoriler
Teknoloji

2011’de en çok indirilen mobil uygulamalar

Best iPhone Apps 2011

Geride bırakacağımız 2011 yılında mobil dünyada yine bir önceki senelere göre örneğin Google’ın Motorola Mobile’ı satın alması gibi kat be kat büyük gelişmelerin olması yanında Steve Jobs babanın vefatı hepimizi üzdü. 2011 mobil dünyayı gerçekten burada yazıp yorumlamak isterdim fakat inanın vaktim yok şuraya yine büyük gelişmelerden biri olan, 2011’de iyice öne çıkan uygulama mağazalarında, Android, iOS, Windows Phone, Symbian, BlackBerry platformlarının toplamında en çok indirilmiş 10 uygulamayı yazıp hemen yatacağım ve sabah işe gideceğim hacılar.

iPad ve Android’le çalışan Samsung başta akıllı telefon markalarının gazı ile sayısını tam bilemiyorum ama muhtemelen dünya nüfusundan fazla(Facebook üye sayısı gibi) uygulama indirilmiştir. Kızgın kuşların başarısı inanılmaz, iBooks ise yayıncılıkta tek başına bir devri başlatıp eskisini kapatabilecek kadar güçlü.

Mobile Apps 2011

İşte size 2011 yılında mobil aletlere en çok indirilen 10 uygulama, bu 10 uygulamadan birini kullanmamış birini tanıyorsanız lütfen o arkadaşı steril bir ortamda muhafaza edin, çünkü ileride tarihi eserler yasası içerisinde değerlendirilip altın değerinde olacaktır kendisi. Saygı, sevgi ve diğer ıvır-zıvır, acımam öperim.