Kategoriler
Hayattan

Finansbank mobil eft – bence mümkün değil

Türkiye’de ki hemen hemen tüm bankaların mobil uygulamalarından, çoğunun da webde internet şubelerinden hiç haz etmiyorum. Bunun nedeni hepsi ayrı telden çalıp oynaması, ne bir standart var ne de neyin ne olduğu tam anlamı ile belli.

Mobil Bankacılık

Yine de Akbank örneğin, bazılarının internet şubeleri nispeten daha kullanışlı, kolay.

Mobil uygulamalardan bir tanesi Finansbank’ın iPhone uygulaması ile dün bedava diye eft(elektronik para/fon transferi) yapmak istedim, çünkü mobil ile yaparsanız bu tür işlemlerden ücret alınmıyor.

İşimi sağlama alayım diye de sabah ofise gelir gelmez 09:00 da yaptım eft yi, ki diğer bankada ki ödemem gün içerisinde zamanında gerçekleşebilsin.

Gel gör ki arkadaş parayı gönderdiğim bankaya para gün içerisinde gitmedi, ertesi güne kaldı ve ben bu bir günün faizini de eğer yarın gitmiş olursa para ödüyor olacağım.

Ve öğrenmiş oldum ki bedava yaptıkları için mobil eft’leri sabah ilk iş yapmış da olsan diğer işlemlerin arkasına sallayıp yapmayabiliyorlar.

Ha yok böyle bir şey, bu bir yalan derlerse buyrun size eft numarası ve tarihi:
Sorgu/Ref no: 6811902
İşlem tarih zaman: 26/12/2011 – 09:55

Hayırlı işler.

Size süper bir haberim var bir süredir orada duruyor ama blog yazısı yazıp haber edemedim bari onu da buraya sıkıştırayım dedim.

Benim posta kutum blogda yazı yazmak isteyen arkadaşlarla doluyor bazen, yazılarını buraya eklemek isteyen insanlar bir hayli çok oluyor. Ben eskiden çok yazarlı olan bu bloga gerçekten yazan arkadaşları üye olarak ekliyordum fakat bu dönemde site ile pek ilgilenemediğim için saz arkadaşlarımı dışarıda bıraktım gibi bir şey oldu.

Diyeceğim o ki eğer bu siteye yazı eklemek isteyen varsa ahanda buyursun buradan eklesin: https://wolkanca.com/ekle/